Sírva búcsúzott a köztévé gyönyörű műsorvezetője a nézőktől: ezért távozik

Lola a SzerencseSzombat végén könnyek között búcsúzott a nézőktől.

Lola távozik a köztévétől
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lola négy év után elcsukló hangon köszönt el a SzerencseSzombat nézőitől. Búcsúja végén a gyönyörű műsorvezető könnye is kicsordult.

Lola távozik a köztévétől

- Kedves nézők, engedjék meg, hogy én ma külön is elköszönjek önöktől, ugyanis négy év után búcsúzom a produkciótól. Köszönöm, hogy itt lehettem - mondta az adás végén. 

"Ma este elbúcsúzom a Szerencseszombattól.Csodás 4 év volt, amiért örökké hálás leszek. Megszakad a szívem, fájó búcsú ez, de úgy érzem eljött az idő, hogy továbblépjek. Így most búcsúzom a stábtól, a @szerencsejatekzrt -től és az MTVA-tol. Szívből köszönök nektek mindent" - indokolta távozása okát az énekesnő közösségi oldalán. 

A 35 éves sztár azt is az Instagramon tudatta tavaly októberben, hogy öt év után távozik a Petőfi TV-től.

"Tegnap este egy nagyon fontos fejezet lezárult az életemben. Kicsit több mint 5 év után elbúcsúztam a Petőfi TV-től. Itt tanultam meg a műsorvezetés alapjait, amit sosem felejtek el. Köszönöm, hogy 5 évvel ezelőtt megláttátok a lehetőséget bennem. A következő hetekben csak az új dalom és klipem munkálataival szeretnék foglalkozni, és egy kis pihenő után újra találkozunk más felületeken!" - írta akkor, amit követően kiderült, hogy a Petőfi TV-től több embert is menesztettek. 

Lola tűzpiros bikiniben olyan szexi, mint egy Baywatch-lány

Lola és több hazai sztár is a vízparton hűsölt a kánikulában.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az anyaság témakörét boncolgattuk. Tényleg az anyukák a rossz, az apukák pedig a jó zsaruk? Magányosak az anyukák a mai világban? Milyen a munkába visszatérő anyák helyzete Magyarországon? Frusztrálóak az anyainfluenszerek? Többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ Semjén Nóra anyainfluenszer, valamint Fehér Ági, a Femina főszerkesztője és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük